ENTREPRISES GENERALES SCARFIA

In 1976 begon Salvatoreop 14jarige leeftijd zijn carrière , op de werven van zijn oom, in Brussel.
Na vele jaren opleiding op deze werven, evolueerde hij in de bouw en de renovatie.

Met meer dan 30 jaar ervaring achter de rug, richt hij in 1998 zijn eigen renovatiebedrijf op.

Oorspronkelijk specialiseert het renovatiebedrijf zich in het plaatsen van tegels en het afdichten van zwembaden in mozaïek.

Vandaag, dankzij zijn ervaring en opleidingen, is Salvatore in staat u de diensten aan te bieden van “les services d’Entreprises Générales Scarfia”, welke u terugvindt op de pagina « onze diensten ».

Met meer dan 40 jaar ervaring in renovatie en bouw, heeft Salvatore een wezenlijke professioneel bagage opgebouwd. Bovendien verzekert hij persoonlijk de opvolging van de werven.

Entreprises Générales Scarfia is een familiebedrijf op mensenmaat; geen tientallen medewerkers, geen telefonistes waar u voorbij moet of een separate afdeling boekhouding.

Alle aspecten in verbinding met de offerte, technische vragen, of vragen betreffende de 10 jaar garantie worden persoonlijk door Salvatore beheerd.

Het financiële aspect , vragen betreffende facturen of aankoop van materialen, evenals de agenda van Salvatore worden beheerd door Elodie, dochter en secretaresse van Salvatore.

ONS TEAM

Salvatore, 55 JAAR.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN DE BOUWSECTOR. PUNCTUEEL. ERVAREN. BEREIKBAAR. FLEXIBEL. GERESERVEERD VAN AARD.

Elodie, 28 JAAR.

SINDS 2012 BIJ ENTREPRISES GÉNÉRALES SCARFIA. CONTACTVAARDIG. DYNAMISCH. SNEL. GEËNGAGEERD. DE GLIMLACH VAN ONS BEDRIJF.

Natacha, 27 JAAR.

MEER DAN 5 JAAR ERVARING OP GEBIED VAN BINNENHUISARCHITECTUUR, ZOWEL OP PRIVE- ALS OPENBAAR GEBIED. PERFECTIONIST. MOEDIG. CREATIEF. DYNAMISCH.

Uw project staat centraal in onze samenwerking ! ONS CONTACTEREN